Translate

dimecres, 10 d’octubre del 2007

Tardor 2007 Bonviure El Cabo de Gata a la tardor...

Cabo de Gata




Tardor 2007


El paisatge i l'ambient del Parc Nacional del Cabo de Gata es pot definir amb dues paraules: austeritat i minimalisme. Escassos colors: el blanc dels "cortijos", del blau del mar i del cel i els grisos i torrats de les roques, amb algunes taques verdes de les atzavares, figueres de moro i palmeres. Les formes capricioses de les roques donen espectacularitat al conjunt i son un substitut perfecte per la simfonia de verds a que la vegetació ens té acostumats.

Una setmana fantàstica en el marc d'una bellesa diferent.










I per que no faltès res fins i tot un tresor va trobar en Josep Ramón!




























Aixó de "Centro de la 3ª Edad" devia ser una broma, perque la veritat es qu'el frequentava gent de totes edats. I no és estrany doncs donàven un menjar boníssim, i el servei era molt bo.




El petit accident de la Mª José ha trastocat una mica els plans inicials. Estava previst que la barca ens portés a la playa de S. Pedro i després a la playa del Plomo, i des d'allí caminariem fins a Aguas Amargas, passant per la playa de Enmedio. De fet anem en barca fins Aguas Amargas, des d'allí a playa de Enmedio i tornada a Aguas Amargas.

































































FINAL D'AQUESTA AVENTURA



Evidentment res d'això no hagués estat possible sense la col·laboració de tots els que integràvem aquest grup, i sense la magnífica organització d'en Ramon.